top of page

The Full Package

@CE staat voor Advice, Consulting & Education en is een dienstverlener gericht op de financiële professie. Of het nu om de invulling van een interimopdracht gaat, om het werven van een financieel specialist of om specifiek fiscaal en financieel advies, bij @CE bent u aan het juiste adres! Vanuit onze expertise combineren we de juiste (financiële) persoon op de juiste plaats met alle support die nodig is (coaching, training-on-the-job, kennisoverdracht, sparringpartner); kortom The Full Package!

image1.JPG

Erik de Klippelaar

Erik is een doorgewinterde 'financial' met behoorlijk wat vlieguren in de wereld van planning en control. Zo was hij CFO van de FlexiForce Groep, Manager F&C van Maars, groepscontroller bij de Dekker Groep en Manager Business Control bij Consolis/VBI. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het interimwerk en hij heeft inmiddels meedere interimopdrachten vervuld bij diverse bedrijven. Daarnaast is Erik fiscaal adviseur (FA) en is geregistreerd estateplanner (REP). 

IMG_4382.jpg

Alice de Klippelaar-Boertien

Alice heeft jarenlange ervaring in de werving- en selectiepraktijk. Naast een eigen praktijk heeft ze gewerkt bij ASB/Manpower, bij Haute Finance, bij Centric/XCent, en Controlyse. Daarnaast is Alice gediplomeerd algemeen- en paardencoach.

IMG_4382.jpg
bottom of page