top of page

Werving
& Selectie

Werving & Selectie

Voor de werving en bemiddeling van financieel personeel is aandacht een eerste vereiste. Aandacht voor de persoon achter het cv, aandacht voor de functie en aandacht voor het bedrijf zijn belangrijk. @CE Werving & Selectie is uw vertrouwde partner op het gebied van Finance Werving & Selectie. Met ruim 20 jaar ervaring binnen (finance) werving en een uitgebreid en persoonlijk netwerk bent u verzekerd van de perfecte match. Wij bemiddelen financials op alle niveaus, van starter tot ervaren finance manager en alles daar tussenin.

2

Aanpak

Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers. Hierbij richten wij ons voornamelijk op finance professionals met een HBO en WO niveau. Door onze grondige aanpak ontzorgen wij uw organisatie. Dit bespaart u veel tijd en dus ook veel kosten.

3

Niet alleen werving...

Het bemiddelen stopt niet bij de plaatsing. We kunnen ook zorgen voor de 'aftersales' in de vorm van coach gesprekken, training-on-the-job of inhoudelijk sparren met een finance 'ace'.

View.JPG

Interesse?

bottom of page