top of page

Fiscaal & Financieel Advies

Fiscaal Advies

Wij kunnen u ondersteunen bij uw fiscale vragen. Organisaties en particulieren hebben altijd te maken met een verplichting tot belastingaangifte. Vaak zijn ze onvoldoende op de hoogte van de belastingfaciliteiten waarvan zij gebruik kunnen maken. Wij zijn op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen en wij adviseren onze cliënten bij het invullen van hun belastingaangiftes. Net zo belangrijk zijn de adviezen over uiteenlopende fiscaal-juridische aangelegenheden. Welke ondernemingsvorm is (fiscaal) het meest aantrekkelijk? Wanneer is het (financieel) interessant om een eenmanszaak of firma om te zetten naar een BV? Hoe gaat de herstructurering van een enkelvoudige BV naar een BV-structuur met een holding en werkmaatschappijen in zijn werk? En hoe zit het met bedrijfsopvolging?

2

Financieel Advies

We kunnen u en uw bedrijf helpen met het opstellen van prognoses/financiële planningen voor korte en lange termijn (investeringsbegroting, financieringsbehoefte, exploitatiebegroting en de liquiditeitsprognose). Maar ook voor het opzetten en inrichten van een administratie draaien we onze hand niet om. Financieel advies in brede zin, dat vindt u bij @CE!

3

Estate planning

Estate planning is een uitbreiding van financiële planning en bestaat uit het op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier overdragen van vermogen aan de volgende generaties. Hierbij spelen diverse civielrechtelijke, fiscale en emotionele aspecten een rol. Wij kunnen u helpen bij het fiscaal optimaliseren van uw nalatenschap.

View.JPG

Interesse?

bottom of page